Pozvánka na minigolfový turnaj v Hlohovci (betón)

20.07.2016

Vážení minogolfoví nadšenci, dovoľte nám, aby sme Vás touto cestou pozvali na adventure minigolfový turnaj, betón v Hlohovci, ktorý sa bude konať v rámci programu minigolfových turnajov dňa 30.7.2016 v areáli kúpaliska a minigolfového ihriska. Turnaj sa poriada na jedinečnom minigolfovom ihrisku, ktoré je asi momentálne jediné v rámci Slovenska. Organizačne  je to zabezpečené nasledovne:
Ubytovanie z piatka na sobotu, resp. zo soboty na nedeľu je možné v areáli kúpaliska vo vlastných  stanoch./ možnosť postaviť stanový tábor/ V areáli kúpaliska sú toalety, studená sprcha, bufet do 22,00, v sobotu od 9,00 do 22,00 hod.
Zo strany organizátorov je zabezpečené stanové miesto v areáli, guláš, čapované pivo, doobeda v sobotu porcia párkov, večer možnosť táboráku, opekanie  a samozrejme krásne počasie. V piatok a v sobotu doobeda možnosť tréningu, turnaj sa začne obvykle o 12,00 hod v sobotu.
Z dôvodu umožnenia vstupu do areálu kúpaliska počas piatka a soboty je potrebné sa prihlásiť menovite, prihlásiť sa na ubytovanie/ stanovanie/ počet hráčov z každého družstva, kvôli objednávke stravy. Pivo, guláš, párky budú v rámci štartovného 10eur/ na osobu. Stanovanie ja zadarmo.   
Vaše prihlášky celkove za družstvo aj menovite / stanovanie a strava/posielajte do utorka 26.7.2016 na mail mgkhc@centrum.sk.
Tešíme sa na Vašu 100% účasť.
Družstvo minigolfu Hlohovec Ing. Milan Halás, Ing. Juraj Vykopal, Iveta Chynoradská, Ing. Dávid Filip